Bjarne Kaae A/S står for fleksibilitet og engagement​

VORES MÅLSÆTNING ER AT FREMSTÅ SOM EN KVALITETSBEVIDST VIRKSOMHED MED ET HØJT SERVICENIVEAU, DER LEVERER KVALITETSARBEJDE TIL DEN RETTE PRIS.

For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores fag, er det vores idé altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til den indgåede aftale.


Vi sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.
Send os en mail under kontakt os, eller ring for et uforpligtende tilbud - god fornøjelse med hjemmesiden!

​DRIFTIGT LANGELANDSK FAMILIEFIRMA, BJARNE KAAE A/S:

​Firmaet startede i 1977 som enkeltmandsfirma i murerbranchen.
I det første år kom to medarbejdere til, hvoraf den ene stadig er her.
I dag beskæftiger vi ca. 20 personer fordelt med fire murere og flere har 15-20 års erfaring. Det er vigtigt for os at være som ”en stor familie”, som kan tage en tørn når det gælder, men også kan have det sjovt ved at gå på arbejde.

Entreprenørafdelingen råder over en stor og velassorteret maskinpark fra 1,5 til 24 tons gravemaskiner. Rent opgavemæssigt spænder vi over enhver form for anlægs- kloak- og spildevandsarbejde. inkl. slamsugning/ spuling af kloak. Anlægsarbejdet er alt fra småopgaver i privat regi, forsikringsopgaver, til de helt store kommunale og statslige projekter.

På transportsiden er det levering/ tømning af affaldscontainere til f.eks. haveaffald, bygningsaffald, salg af grus, sten, granitskærver, samt træflis, og for landbruget transport af korn, roer, kalk, gødning, foder, halm m.v. samt div. kranopgaver.

Vor murerafdeling udfører renoveringsopgaver, samt nybygninger, og vi påtager os gerne opgaver i hovedentreprise.
Vi lægger vægt på at arbejdet udføres efter kundens ønske, men dog går vi ikke på kompromis med kvaliteten, vi vil således være garant for et arbejde, der kan tåle at se dagens lys mange år fremover.

Vore murer/entreprenøropgaver foregår mest på Langeland og Sydfyn, hvorimod vognmandsafdelingen udfører opgaver overalt i landet, endog Sverige, Tyskland eller hvor det måtte kræves.
Vi er medlem af byg garantiordning, kloakmestrenes kvalitetskontrol, og vi er certificeret som transportsikker virksomhed.

Bjarne Kaae A/S  |  Østervej 12, 5935 Bagenkop  |  Tlf.: 62 56 17 40 | E-mail: bjarnekaae@mail.dk  |  CVR: 13341400